Kétnyelvű DVD vizsgatesztekkel INGYEN!

Kínálatunk


 • Tanfolyamok

  AM, A1, A2, és B kategóriás gyorstanfolyamok az oktatókkal való egyéni konzultálás lehetőségével.

  Olvass tovább...
 • Környezetttudatos vezetés

  Gazdaságos, környezetbarát vezetés, alacsony üzemanyagfogyasztással (20%-ig).

  Olvass tovább...
 • E-learning

  Magas szintű online képzés, gyors és modern oktatás, online tesztek és elméletek, vezetési szituációk kínálata.

  Olvass tovább...
 • Tananyag

  Kresz ABC, a gazdaságos vezetés elvei és alapjai, a közúti közlekedés szabályai és sok más.

  Olvass tovább...

Csoportos tanfolyamok kínálata


 • A1 kategória

  380 €

  16 éves kortól

  motorkerékpár

  motor 125 cm3-ig

  ZVOĽ KURZ
 • A2 kategória

  400 €

  18 éves kortól

  nagy motorkerékpár

  max. 35 kW

  ZVOĽ KURZ
 • AM kategória

  300 €

  15 éves kortól

  kis motorkerékpár

  motor 50 cm3-ig

  ZVOĽ KURZ
 • B kategória

  590 €

  17 éves kortól

  személygépkocsi

  diákoknak kedvező áron

  ZVOĽ KURZ

Gyakran ismételt kérdések


Igen. A B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez szükséges tanfolyamot már 16 évesen elkezdheti. A záróvizsgát viszont csak a 17. életévének betöltése után teheti le. Mivel egy ilyen tanfolyam időtartama 10-12 hét, ezért annak megkezdését 3-4 hónappal az előírt korhatár betöltése előtt javasoljuk.

Az autóiskolába jelentkezhet on-line, vagy személyesen. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az autóiskolába a gépjármű-vezetői tanfolyam megkezdése előtt, de legkésőbb az elindult tanfolyam első napján szükséges kitöltve eljuttatni az alábbi nyomtatványokat: Jelentkezési űrlap, Vezetői engedélyt igénylő kérvény /egészségi alkalmasság megállapítása/ (A körzeti orvos által aláírt és lepecsételt nyomtatványokat kérjük helyesen kitölteni). A 2010. 11.1-től megváltoztatott jogszabály értelmében a szükségelt nyomtatványokat (Vezetői engedélyt igénylő kérvény) a tanfolyamra való beíratkozáskor kaphatják kézhez.

A tanfolyam időtartamát nagyban befolyásolja az Ön tanfolyamon való aktív részvétele, illetve ha a részletfizetési rendszerünk mellett dönt, azt a részletfizetés gyakoriságának aránya is meghatározza. A képzés tandíjának előre történő, egyösszegű befizetése esetén az oktatás időtartama 10-12 hét.

A képzés két fő részből áll: egy elméleti és egy gyakorlati részből, amely záróvizsgával végződik. A járművezetési elmélet és gyakorlat a 349/2005 számú közlemény alapján zajlik, amelyet az autóiskolákról szóló Z.z. 93/2005 törvény határoz meg.

A járművezetési elmélet tanterve tartalmazza: a közúti forgalom szabályait, a gépjármű szerkezeti felépítését és karbantartását, a jármű vezetésének elméletét, a biztonságos vezetés alapelveit, valamint a záróvizsgára való ismétlést. Az elméleti oktatás előadások keretében, a délutáni órákban zajlik, heti 2 alkalommal. (Az időpont pontosítása a többségi jóváhagyással mindig a bevezető órán történik). Gyorstanfolyam (egyéni tanfolyam) esetén az oktató egyéni tantervet állít össze. Így az ügyfélnek nem kell abszolválnia a csoportos elméleti órákat.

A járművezetési gyakorlat magába foglalja a járművel való megismerkedést, a vezetési szimulátoron való gyakorlást, a gyakorlópályán, továbbá minimális és fokozott közúti forgalomban történő gyakorlati vezetést, ill. a jármű gyakorlati karbantartását. A tényleges vezetést természetesen a szimulátoron történő gyakorlás előzi meg. Az ezen történő gyakorlás lehetővé teszi a gépjármű belterével való közelebbi megismerkedést, ill. a jármű vezetéséhez szükséges alapvető készségek elsajátítását. A gyakorlati vezetésen már csak a tanuló és az oktató van jelen.